Etusivu

Yritys

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

 

 

          

 

Artefix Oy on kohteensa toteuttava suunnittelutoimisto. Toiminta-ajatuksemme on suunnittelun ja toteuttamisen sijoittuminen saman katon alle. Omat työntekijämme toteuttavat suunnittelemamme kohteet asiakkaan niin halutessa. Toteutamme myös muiden suunnittelemia kohteita. Uskomme kestävän kehityksen mukaisiin ratkaisuihin ja pientenkin tekojen merkitykseen. Pieni tekomme paremman maailman puolesta on Reena, kummityttömme Intiassa.

 

Suunnittelijoillamme on usean vuoden kokemus asuntosuunnittelusta ja toimistorakennusten ym. julkisten rakennusten suunnittelusta useissa eri arkkitehtitoimistoissa. Yrityksellämme on valmius toimia pääsuunnittelijana myös vaativissa kohteissa. Teemme suunnittelun Cad-ohjelmistolla ja tiedonsiirto muille suunnittelijoille ja tilaajille hoituu sähköisesti.

 

Rakentajamme ovat motivoituneita ja koulutettuja alansa ammattilaisia. Märkätila-asentajamme ovat sertifioituja (VTT). Yrityksemme työntekijöiltä löytyy myös koulutusta työturvallisuudesta, tulitöistä ym.

Yrityksellämme on jatkuvat vastuu- ja rakennustyövakuutukset. Olemme ennakkoperintärekisterissä ja työstämme saa kotitalousvähennyksen verottajan ohjeiden mukaan.

 

Rakennutamme uudis- ja korjausrakennushankkeet. Rakentaminen on aina eri osapuolten hyvin toimivaa yhteistyötä. Verkostoomme kuuluu luotettavia erikoissuunnittelijoita ja urakoitsijoita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä useissa projekteissa.

 

Referenssiluettelon ja henkilökuntamme CV:t toimitamme pyydettäessä.

 

Espoossa 5.10.2007

 

        Merja Rukko                                        Johanna Sipiläinen

      Toimitusjohtaja                              arkkitehti SAFA

                                                        ark 311, Fise

 

 

ŠArtefix Oy 2007                                  Nettisivut laatinut: Anna-Kaisa Jormanainen